ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Простий рецепт паски хороший не тільки тому, що скористатися ним зможе навіть починаюча господиня: це блюдо & nbsp; ще й готується досить швидко для випічки подібного роду. Причому, результат радує всіх, хто перевіряв його в справі! Простий рецепт паски можна і злегка ускладнити, наприклад, додавши в тісто подрібнені горіхи, цукати, родзинки або інші сухофрукти. Прянощі теж не будуть зайвими: сміливо використовуйте мелений імбир, кардамон, шафран і мускатний горіх. І пам'ятайте, що духовку, в якій печеться паска, не слід відкривати протягом перших 30 хвилин, інакше він осяде.

 ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Інгредієнти

  • питна вода – 150 мл
  • свіжі дріжджі – 20 г
  • борошно – 600-700 г
  • вершкове масло – 100 г
  • великі яйця – 2 шт.
  • сіль – 1/2 ч. Л.
  • жовтки – 2 шт.
  • коричневий цукор – 160 г
  • ванільний цукор – 2 ст. л.
  • вершки (10-20%) – 100 мл

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1

ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Приготуйте тісто для простого паски. Воду нагрівайте до 35 ° C. Додайте дріжджі і перемішайте, щоб вони повністю розчинилися. Всипте 130 г борошна. Вимісити опару, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 30 хвилин. Крок 2

ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Вершкове масло для тесту паски наріжте кубиками і розтопіть. Дайте охолонути. Яйця збийте міксером з сіллю. Жовтки збийте з коричневим і ванільним цукром до отримання кремоподібної маси однорідної консистенції. Вершки, вершкове масло, желтковую і яєчну маси перемішайте. Крок 3

ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Борошно, що залишилося просійте через дрібне сито гіркою на робочий стіл. Зверху зробіть поглиблення. Влийте в нього підійшла опару і вершкову суміш. Вимісити тісто для простого паски (воно повинно легко відставати від рук). Крок 4

ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Вийшло тісто помістіть у велику каструлю, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 1 год. Потім обомніте і знову дайте піднятися протягом години. Крок 5

Духовку нагрійте до 180 ° C . Тісто розкладіть у форми для пасок не більше ніж на 1/2 висоти. Накрийте рушником і залиште на 30 хвилин для підйому. Крок 6

ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ паски

Випікайте паски протягом 40 хвилин. Готовність перевіряйте тонкої дерев'яною шпажкою. Вставте її в центр паски і вийміть. Якщо вона суха, все готово. Дайте паскам охолонути. Прикрасьте за бажанням. Корисна порада

Паска, приготований на нашу простому рецептом, можна прикрасити красивою білою помадою. Для цього зваріть цукровий сироп до проби на м'який кульку, помістіть на холодну водяну баню і збивайте до побіління. Відразу ж нанесіть помаду на верх паски.

До речі

Чи не замінюйте вершкове масло в тесті цього простого паски маргарином або спредом: смак випічки від цього сильно погіршиться, та й текстура м'якушки буде не настільки повітряної.
& nbsp ;

0/5 (0 Reviews)