Для профитролей з апельсиновим кремом заварні & quot; булочки & quot; можна приготувати самостійно. Ми ж пропонуємо використовувати вже готові – для економії часу.
& nbsp;
Інгредієнти
- 200 г вершків (33-38% )
- 1 апельсин
- 250 г маскарпоне
- 2 ст. л. коньяку, рому або віскі
- 1 базова порція готових профитролей
Для соусу і подачі:
- 100 г гіркого (від 70% какао) шоколаду
- цукрова пудра
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Збийте дуже холодні вершки до пишності. Додайте цедру апельсина (трохи залиште для прикраси). Крок 2 Змішайте маскарпоне з коньяком і соком апельсина. Акуратно введіть в отриману суміш третину збитих вершків, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Потім додайте другу третину вершків і нарешті третю. Крок 3 Начините апельсиновим кремом профитроли. Крок 4 Для соусу розтопіть шоколад на водяній бані, додайте 6 ст. л. гарячої води, добре перемішайте. Полийте профитроли соусом, присипте їх цукровою пудрою, прикрасьте апельсиновою цедрою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!