Рецепт цього печива знайшла в німецькому журналі років 20 назад.Стало традицією готувати Великодніх зайців разом з детьмі.Вкусное, яскраве печиво ручної роботи стало окрасою Великоднього столу і святковим подарунком для друзів.
Інгредієнти
- вершкове масло 400 г
- цукрова пудра 500 г
- яйце куряче 4 шт.
- сода 1 ч. л. </li >
- борошно в/с 1 кг
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У чаші планетарного міксера збити вершкове масло з цукровою пудрою.
Крок 2 По одному додати яйця. На малих обертах додати просіяне борошно з содою, ваніллю. Змішувати близько 1 хв. Тісто загорнути в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.
Крок 3 Розгортати тісто по частинах між двома шарами плівки шаром близько 1 см.Вирезать фігурки зайців формочками або ножем по вирізаним картонним шаблонах
Крок 4 Викласти на Пекарській папір на деко і випікати в розігрітій духовці при 150-170 градусах 10-15 хв. Охолодити, нанести цукрову глазур (змішати в глибокій піалі цукрову пудру і лимонний сік). На вологу глазур викласти шматочки мармеладу, маршмеллоу, різнокольорові посипання, цукрові кульки. Уже висохлі фігурки зайчиків обробити шоколадною глазур’ю з кондитерського мішка. Господині на замітку
Шоколадна глазур. 100 г шоколаду подрібнити ножем і змішати з 50 мл гарячих вершків 35% (вершки запобігти перегріванню!)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!