Голубці за цим рецептом готують в Угорщині, зовні вони дуже схожі на російські і готуються приблизно також, але вся справа – в їх складі.
Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти
- 1 великий качан капусти
- 400 г свинини
- 200 г бекону
- 300 г яловичої печінки
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 150 г сухого рису
- 1 ч. л. паприки
- 0,5 ч. Л. майорану
- 2 яйця
- сіль, чорний перець
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цибулю і часник дрібно нарізати, обсмажити. Крок 2 Свинину, печінку і бекон пропустити через м'ясорубку. Додати до цибулі фарш і готувати, розминаючи лопаткою, 10 хв. Додати паприку, майоран, сіль і перець, готувати ще 7 хв. Дати трохи охолонути. Крок 3 Капусту помістити в каструлю з киплячою підсоленою водою. Варити 10 хв. Зняти з вогню, трохи остудити і розібрати на листя. Крок 4 М'ясну начинку перекласти в миску, змішати з яйцями і рисом. Крок 5 При необхідності зрізати з листя жорсткі прожилки, потовщену частину злегка відбити. Викласти по 2 ст. л. начинки і загорнути у вигляді конверта. Крок 6 Укласти голубці щільно в каструлю, залити соусом, підливою (я використовувала 1 л курячого бульйону) і тушкувати на маленькому вогні 25 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!