Ніжки баранчика НА БАРБЕКЮ

Перевага цього рецепта полягає в тому, що основну роботу можна зробити напередодні і скоротити тим самим до мінімуму час стояння у жаровні. М'ясо, приготоване таким чином, має дивний ароматом.

ніжки баранчика НА БАРБЕКЮ

Інгредієнти

  • ніжка баранчика вагою 1,8-2 кг
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло для змазування

для маринаду:

  • 1 стакан оливкового масла «екстра вірджин»
  • сік 3 лимонів
  • 1 маленька червона цибулина
  • невеликий пучок чебрецю
  • невеликий пучок розмарину
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Видаліть з ніжки баранчика обтягуючий її тонку плівку і надлишки жиру. Ніжку поперчіть і посоліть. Крок 2 Для маринаду подрібніть цибулю, крупно наріжте листочки чебрецю і розмарину (стебла не знадобляться). Змішайте сік 3 лимонів з оливковою олією, цибулею і зеленню. Посоліть, поперчіть і поставте в холодильник на 8-10 год. Крок 3 Вийміть ніжку з холодильника, дайте «відігрітися», 1 ч, потім покладіть на деко і поставте в розігріту до 200 ° С духовку. Запікайте 50-70 хв. (В залежності від ваги), час від часу поливаючи маринадом. Крок 4 Викладіть баранячу ніжку на добре розігріту і змащену рослинним маслом грати і смажте 15-20 хв., Час від часу перевертаючи і змащуючи маринадом. Крок 5 Щоб соки в засмаженої баранячої ніжці розподілилися рівномірно, закрийте її фольгою, залиште в теплому місці на 15 хв. і тільки потім наріжте. До речі

Подавайте ніжку з помідорами, запеченими по-провансальски

0/5 (0 Reviews)