Як невеликою кількістю запеченого чи вареного м'яса нагодувати кілька людей? Приготувати салат! Спробуйте відмовитися & nbsp; від майонезу і коренеплодів на користь азіатської заправки і хрустких зелених овочів: впевнені, вам сподобається!
Інгредієнти
- 300 г запеченої свинини
- ½ качана пекінської капусти
- 1 великий огірок
- 5 черешків селери
- 3 втечі зеленої цибулі
- 1/2 гострого червоного перцю
- 1 ст.л. коричневого цукру
- 2 ст.л. рисового укусу
- 1 лимон
- 1 гострий червоний перець
- 8-10 гілочок кінзи
- 30 г кунжуту
- 1 ст.л. ароматного кунжутного масла
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст.л. рибного соусу (бажано)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Гострою дрібної теркою зніміть з лимона цедру, вичавіть сік. Листя кінзи відокремте від гілочок, гілочки дрібно наріжте. Гострий перець звільніть від насіння і перегородок і дрібно наріжте. Крок 2 Приготуйте заправку. Цукор покладіть в маленький сотейник, додайте оцет, лимонний сік і 1 ст.л. води. Проваріть до розчинення цукру. Зніміть з вогню, додайте гострий перець і стебла кінзи, остудіть. Перелийте суміш в блендер і подрібніть. Додайте в заправку цедру, кунжутне масло, соєвий і рибний соус, перемішайте. Крок 3 М'ясо наріжте тонкою соломкою, видаливши надлишки жиру. Змішайте з невеликою кількістю заправки, залиште маринуватися на 30-35 хвилин. Крок 4 Огірок і селера наріжте соломкою розміром з сірник. Пекінську капусту наріжте, гострий перець наріжте тонкими кільцями. Перекладіть інгредієнти в миску, заправте частиною заправки. Перекладіть салат на блюдо, зверху розкладіть м'ясо, посипте листям кінзи і насінням кунжуту.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!