МІНІ-шашлички з свинини

Дуже нескладні у приготуванні і дуже витончені шашлички & ndash; & nbsp; прекрасна закусочна альтернатива звичним шашликів на дачі. Ці, до речі, можна готувати як & nbsp; на дачі, так і вдома в духовці.

Інгредієнти

  • 500 г вирізки зі свинини
  • 2 великих жовтих солодких перцю
  • 1/2 склянки соєвого соусу
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • 2 ст. л. гострої гірчиці
  • 1 ст. л. меду
  • 3 зубчики часнику
  • сік і цедра 1 апельсина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для маринаду подрібніть часник і цедру, змішайте з усіма іншими інгредієнтами до однорідності. Дайте настоятися 10 хв. Крок 2

МІНІ-шашлички з свинини

Тим часом наріжте м'ясо кубиками зі стороною приблизно 2-3 см. Покладіть м'ясо в маринад на 1-2 ч. Крок 3

Замочите дерев'яні шпажки в теплій воді на 1-2 год. Крок 4 Наріжте очищений від насіння і плодоніжки перець приблизно такими ж шматками, як м'ясо. Нанижіть на шпажки по черзі шматки м'яса і перцю. Запікайте на вугіллі або в духовці під максимально розігрітим грилем (або при 230 ° С) 5 хв. Подавайте негайно. До речі

Як шпаг для шашличків ви можете використовувати замочені гілки & nbsp; свіжого розмарину. Тоді до м'яса можна додати маленькі печериці, нанизуючи їх по черзі з м'ясом і перцем. Правда, дірочки в м'ясі і перці все & nbsp; одно потрібно робити за допомогою шпажки & ndash; стебло розмарину для цього недостатньо гострий і твердий.

0/5 (0 Reviews)