& nbsp; Мед можна замінити на будь-який сироп: кленовий, агави, топінамбура, кукурудзяний або карамельний.
Інгредієнти
- 120 мл квіткового меду
- 3 білка великих яєць С0
- сік і цедра половини лимона
- 2 великих дуже стиглих авокадо
- 200 мл вершків для збивання
- м'ята для прикраси
Для фісташок:
- 200 г очищених несолоних фісташок
- 50 г цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нагрійте мед до кипіння. Збийте білки з парою крапель лимонного соку на середній швидкості в пишну піну. Не припиняючи збивати, тонкою цівкою влийте мед. У вас повинна вийти стійка піна, що не падає з віночка. Крок 2 Авокадо очистити, нарізати, полийте лимонним соком, блендером перетворите в пюре. Акуратно змішайте пюре з авокадо зі збитими білками, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Крок 3 Збийте дуже холодні вершки в стійку піну. Вмішайте вершки і цедру в масу з авокадо, розкладіть по креманках або келихах, поставте в холодильник на 15-20 хв. Крок 4 Фісташки залийте окропом на 5 хв., Потім промийте холодною водою і очистіть від лушпиння. Покладіть на сковороду, посипте цукром, готуйте на середньому вогні, струшуючи, поки цукор не розтопиться до стану легкої карамелі і не покриє фісташки з усіх боків, приблизно 5 хв. Крок 5 Насипте фісташки на застелену промасленим пергаментом дошку і поставте в морозильник на 5-10 хв. Посипте фісташками десерт перед подачею, прикрасьте м'ятою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!