Лосось в пікантному соусі може стати коронною стравою будь-якої господині. Час приготування близько 40 хв. Основні маніпуляції можна зробити за 10 хв, а потім спокійно без поспіху займатися гарніром або салатом, поки лосось запікається в духовці. Рецепт розроблений спільно з французьким шеф-кухарем Пьеріком Баро.
Інгредієнти
- філе лосося 600 г
- часник в зубчиках 3 шт.
- чебрець 1 пучок
- мед 2 ч. л.
- оливкова олія 1 ч. л.
- білий винний оцет 1 ч. л.
- сіль 1 щіпка
- чорний перець 1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Змішати оливкову олію, рубаний часник, винний оцет, чорний перець і мед. Крок 2 Філе лосося викласти на фольгу, посолити, рівномірно залити отриманим соусом і додати гілочки чебрецю. Крок 3 Запікати у фользі, в розігрітій до 180 ° С духовці 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!