Овальні або круглі медальйони & mdash; класика м'ясного жанру, готуються зазвичай з різноманітними соусами та подаються з овочевими гарнірами. Для більш ніжного смаку не забудьте дбайливо обернути кожен медальйон скибочкою бекону.
Інгредієнти
- 4 шматки по 120 г телячих медальйонів
- 4 тонких довгих скибочки бекону
- 80 мл бульйону
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
для соусу
- 450 мл жирних вершків
- 3 ст. л. гірчиці із зернятками
- 2 ст. л. діжонськой гірчиці
- 2 ст. л. вершкового масла
- 1 цибулина шалот
- 3 зубчики часнику
- 50 мл білого вина
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте соус. Очистіть цибулю шалот і часник і дрібно порубати. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю і часник до м'якості, 5 хв. Додайте діжонську гірчицю, влийте вино і готуйте, помішуючи, поки рідина не увариться наполовину. Влийте вершки і знову Уваров соус в два рази. Процідіть соус через дрібне сито, додайте гірчицю з зернятками. Приправте сіллю і перцем. Остудіть, прикривши кришкою. Крок 2
Приправте телятину сіллю і перцем. Оберніть кожен шматок скибочкою бекону і сколите дерев'яною шпажкою. Крок 3
Розігрійте масло в чавунній сковороді на середньому вогні. Покладіть телятину і обсмажте, по 3 хв. з кожного боку. Бекон повинен підрум'янитися, а м'ясо повністю прожаритися. Влийте бульйон, зменшіть вогонь і прикрийте сковороду кришкою. Готуйте 10 хв. Крок 4 Подавайте телятину з гірчичним соусом і смаженою картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!