Ніжні мигдальні кекси в лимонно-розмариновому сиропі.
Сніданки x Інгредієнти
- борошно 75 г
- розпушувач 1/2 ч. л.
- цукрова пудра 150 г
- мигдаль очищений мелений 125 г
- білок яєчний 3 шт.
- олія оливкова 125 мл
- мед 1 ст. л.
- цедра 2 лимонів
- мигдальні пелюстки
Сироп :
- лимон 2 шт.
- розмарин 2
- цукор 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігріти духовку до 190 градусів. Борошно просіяти з розпушувачем і цукровою пудрою, додати мелений мигдаль. Крок 2 В окремій мисці збити білки з дрібкою солі. Ввести суху суміш, масло, мед і цедру. Розкласти по формах, запікати 15 хвилин. Дати кексу охолонути, дістати з формочок. Крок 3 Для сиропу зрізати з лимонів цедру тонкими смужками, вичавити сік. Закинути цедру в киплячу воду на 1 хв., Воду злити. Цедру промити під холодною водою. Повернути цедру в сотейник, додати лимонний сік, розмарин, цукор і 5 ст. л. води. Довести до кипіння і уварити до половини обсягу. Крок 4 Полити кекси сиропом і посипати мигдальними пелюстками, листочками розмарину і цедрою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!