ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

Така риба цілком може стати вашим фірмовим святковою стравою. Зусиль воно вимагає мінімальних, смак у нього чудовий і виглядає дуже ефектно. Беріть на озброєння!

ЛОСОСЬ з САЛАТОМ з апельсинів

Інгредієнти

  • 6 шматків філе лосося на шкірі по 200-250 г
  • 1/3 склянки свежевижато- го апельсинового соку
  • 1/3 склянки сухого білого вина
  • 2,5 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. насіння кунжуту
  • сіль, мелений чернийперец
  • оливкова олія

Для салату:

  • 3 великих апельсина
  • половина солодкого червоного перцю
  • 1 середня червона цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 10 гілочок кінзи

  • 1 см кореня імбиру
  • 2 ч. Л. тертої апельсинової цедри
  • 1 ч. л. кунжутного масла
  • 1/2 ч. л. крупної солі
  • 1/4 ч. л. пластівців чилі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

Змішайте апельсиновий сік, вино і соєвий соус. Покладіть філе лосося шкірою вгору в контейнер і залийте маринадом. Залиште на 1 ч. Крок 2

ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

У апельсинів зріжте денце, поставте на дошку і акуратно зріжте цедру разом з білим шаром. Маленьким ножем над мискою виріжте м'якоть між плівками, сік збережіть. Крок 3

ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

Наріжте червоний перець тонкими кільцями, цибулю – півкільцями. Імбир очистіть і подрібніть, дрібно наріжте листочки кінзи. Додайте в миску до апельсинів перець, цибуля, імбир, кінзу, апельсинову цедру, сіль і пластівці чилі, перемішайте і залиште на 1 ч. Крок 4

 ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

Обсмажте кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору. Крок 5

ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

Розігрійте духовку до 200 ° С. Застеліть деко фольгою або папером для випічки, злегка змастіть її оливковою олією. Покладіть рибу шкірою вниз, трохи посоліть і поперчіть. Запікайте 7-10 хв., В залежності від товщини філе. Крок 6

ЛОСОСЬ З САЛАТОМ з апельсинів

Акуратно перекладіть лосося на блюдо за допомогою лопатки. На рибу викладіть салат, посипте кунжутом. Господині на замітку

Таким чином ви можете приготувати ціле філе лосося вагою 1,5 & ndash; 2 кг. Запікати його потрібно 15 & ndash; 18 хв.

0/5 (0 Reviews)