Така риба цілком може стати вашим фірмовим святковою стравою. Зусиль воно вимагає мінімальних, смак у нього чудовий і виглядає дуже ефектно. Беріть на озброєння!
Інгредієнти
- 6 шматків філе лосося на шкірі по 200-250 г
- 1/3 склянки свежевижато- го апельсинового соку
- 1/3 склянки сухого білого вина
- 2,5 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. насіння кунжуту
- сіль, мелений чернийперец
- оливкова олія
Для салату:
- 3 великих апельсина
- половина солодкого червоного перцю
- 1 середня червона цибулина
- 1 см кореня імбиру
- 2 ч. Л. тертої апельсинової цедри
- 1 ч. л. кунжутного масла
- 1/2 ч. л. крупної солі
- 1/4 ч. л. пластівців чилі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 10 гілочок кінзи
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Змішайте апельсиновий сік, вино і соєвий соус. Покладіть філе лосося шкірою вгору в контейнер і залийте маринадом. Залиште на 1 ч. Крок 2
У апельсинів зріжте денце, поставте на дошку і акуратно зріжте цедру разом з білим шаром. Маленьким ножем над мискою виріжте м'якоть між плівками, сік збережіть. Крок 3
Наріжте червоний перець тонкими кільцями, цибулю – півкільцями. Імбир очистіть і подрібніть, дрібно наріжте листочки кінзи. Додайте в миску до апельсинів перець, цибуля, імбир, кінзу, апельсинову цедру, сіль і пластівці чилі, перемішайте і залиште на 1 ч. Крок 4
Обсмажте кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору. Крок 5
Розігрійте духовку до 200 ° С. Застеліть деко фольгою або папером для випічки, злегка змастіть її оливковою олією. Покладіть рибу шкірою вниз, трохи посоліть і поперчіть. Запікайте 7-10 хв., В залежності від товщини філе. Крок 6
Акуратно перекладіть лосося на блюдо за допомогою лопатки. На рибу викладіть салат, посипте кунжутом. Господині на замітку
Таким чином ви можете приготувати ціле філе лосося вагою 1,5 & ndash; 2 кг. Запікати його потрібно 15 & ndash; 18 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!