запечені з брокколі лосося з кремом з авокадо можна приготувати для пізнього сніданку недільного ранку. Хоча ми від такого сніданку не відмовилися б і в будь-який інший день: було б тільки бажання порадувати і побалувати себе з ранку чимось виключно смачним і корисним.
Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> авокадо – 100 г
- сік лимона – 2 мл
- лосось – 120 г
- брокколі – 70 г
- томат – 40 г
- салат корн – 10 г
- соус понзу – 10 мл
- сіль – 1 г
- перець – 1 г
- кешью – 10 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> оливкова олія – 10 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Половину авокадо розім'яти виделкою в крем з соком лимона. Крок 2 лосося і брокколі обсмажити на грилі або запекти в духовці протягом 20-25 хвилин. Крок 3 Томат нарізати скибочками і викласти кілька скибочок томата в глибоку тарілку разом з листям салату. Крок 4 Заправити томат і листя салату сумішшю соусу понзу і оливкового масла. Крок 5 Поруч викласти гірку размятого авокадо, обсмажених лосося і брокколі, посипати горіхами кешью. До речі
Рецепт надано Гленом Баллісом, бренд-шефом ресторану Avocado Queen.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!