ЛОСОСЬ З АПЕЛЬСИНАМИ, теріякі І рожевого перцю

Додайте в життя трохи романтики. Це ніжне блюдо в рожевому кольорі може стати яскравим проявом любові в новорічну ніч. Подайте до нього пляшку троянді, сядьте поруч і загадувати бажання. Все обов'язково збудеться!

ЛОСОСЬ З АПЕЛЬСИНАМИ, теріякі І рожевого перцю

Інгредієнти

  • 1 ціле філе (1,5-1,7 кг) великого лосося на шкірі
  • 2-3 тонкокорих апельсина
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст. л. соусу теріякі
  • оливкова олія
  • 1 ст. л. рожевого перцю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть шкіру лосося від луски. Поперчіть і посоліть рибу. Крок 2 Очистіть імбир і часник, натріть на самій дрібній тертці, змішайте з соусом теріякі. Крок 3 Розігрійте духовку до 160 ° С. Застелите великий деко пергаментом, викладіть рибу шкірою вниз. Змастіть поверхню сумішшю терияки з часником і імбиром. Крок 4 Вимийте апельсини щіткою і наріжте найтоншими кружальцями. Закрийте поверхню риби кружками апельсина злегка внахлест. Крок 5 Полийте апельсини оливковою олією, трохи посоліть. Поставте деко в верхню третину духовки, запікайте 20 хв. Крок 6 Злегка обпечуся апельсини пальником, посипте рожевим перцем, розтерши його в пальцях. Відразу ж подавайте.

5/5 (1 Review)