Лосось в гранатовому соусі & mdash; красиво і апетитно. Інгредієнти спільно створюють цікаву композицію смаків і ароматів. Соєвий соус дає рибі солоний акцент, гранатовий сік трохи солодощі та імбир & mdash; спецій & hellip;
Зимова їжа x Інгредієнти
Маринад:
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. меду
- 2 зубчики часнику (подрібненого)
- 2 ч. л. тертого імбиру
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. оливкового масла
- ½ ч. л. солі
- ½ ч. л. білого перцю
- 4 філе лосося (без шкіри)
Соус:
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. меду
- 1 зубчик часнику (подрібненого)
- 1 ч. л. тертого імбиру
- 1 ч. л. лимонної цедри
- ½ ст. гранатового соку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Змішайте інгредієнти для маринаду і маринують в ньому лосось в холодильнику протягом 1 години. Час від часу рибу перевертати. Крок 2 Для соусу змішати всі інгредієнти, крім гранатового соку. У каструлі на помірному вогні уварювати сік до 2-3 ст. л. Крок 3 Змішати з іншими інгредієнтами. Розігріти духовку до 110 ° C. Запікати лосось під соусом 40 хвилин. Час від часу змащувати соусом поверхню риби пензликом. Крок 4 Під час подання злегка посипати зернятками граната.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!