Улюблений багатьма лосось слабкою солі & mdash; відмінна база для експериментів. Пекучий хрін дуже добре поєднувати з м'яким і делікатним смаком риби, а його гостроту трохи приглушити вершковим голландським соусом.
Інгредієнти
- Лосось с з 120 г
- Масло зелене 10 г
- Зернова гірчиця 15 г
- Яйце перепелине 15 г
- Сіль чорна 1 г
- Смажені насіння льону 1 г
- Хрін столовий 10 г
- Вершки жирністю 33% 45 мл
- Перець чорний горошком 1 г
- Листя хрону 4 г
Для соусу:
- Яйце 2 шт
- Вино біле сухе 20 мл
- Масло вершкове 600 г
- Лимон 30 г
- Сіль 2 г
- Перець чорний горошком 2 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Лосось слабкою солі нарізати великими кубиками. Змішати з маслом і чорним перцем. Викласти на край тарілки, обпалити пальником. Крок 2 На підготовлену рибу викласти відварне некруто перепелине яйце, розрізане навпіл, зернову гірчицю. Крок 3 Для голландського соусу вершкове масло розтопити і тримати в теплі. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки на водяній бані в півсфері з вином. Поступово додати тепле пряжене вершкове масло. Потім додати сік лимона, сіль і перець. Охолодити. Крок 4 Для соусу з хрону збити хрін і вершки до однорідності. Крок 5 Поруч з рибою зробити дві гарні краплі з соусів. Посипати чорної сіллю і смаженими насінням льону. Прикрасити листям хрону. До речі
Рецепт & nbsp; розроблений & nbsp; і надано & nbsp; Максимом Рибаковим, бренд-шефом ГК & laquo; Пушкарская слобода & raquo;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!