Є правило, що чим простіше приготуєш благородну рибу, тим краще вона буде на смак. Цей рецепт його повністю підтримує. Посмажте філе на вугіллі або на сковороді і & nbsp; подайте з & nbsp; легким соусом, результат буде чудовим
Інгредієнти
- 250 г філе лосося на шкірі
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- 1 пучок щавлю
- 1 маленький пучок кінзи
- 6 гілочок м'яти
- 200 мл натурального йогурту
- 1 ст. л. соку лайма
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">1 цибулина шалот
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Добре промийте зелень під холодною водою. У щавлю видаліть стебла. Крок 2 Очистіть цибулю-шалот. Помістіть щавель, кінзу, листя м'яти і цибулю-шалот в чашу блендера і подрібніть. Додайте йогурт і сік лайма і добре збийте. Приправте за смаком сіллю і перцем. Крок 3 Розріжте філе навпіл і обсушити кожен шматок паперовими рушниками. Крок 4 Змастіть рибу оливковою олією з обох сторін, приправте сіллю і перцем. Смажте над вугіллям або на сковороді-гриль до готовності. Будьте уважні, не пережарьте рибу! Лосось повинен залишатися в центрі злегка недожаренним. Крок 5 Подавайте рибу з йогуртовим соусом і відварною молодою картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!