Овочі для цієї вегетаріанської лазаньї, фенхель і порей, довго обсмажуються, а потім гасяться у вині і виходять неймовірно солодкими. Якщо приготувати цю страву з любов'ю, воно буде просто фантастичним.
Інгредієнти
- 4 великих стебла цибулі-порею
- 3 головки фенхелю
- 6 зубчиків часнику
- 50 г вершкового масла
- ½ пучка чебрецю (15 г)
- 125 мл сухого білого вина
- 75 г борошна
- 1,5 л молока
- 1 цільний мускатний горіх
- 50 г сиру пекоріно або пармезану
- 100 г сиру таледжо
- ½ королівського тесту для пасти або 400 г готових листів лазаньї
- 100 г горгонзоли
- оливкова олія
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 125 г моцарели
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Тонко наріжте білу частину порею, фенхель і часник. Поставте на середній вогонь велику сковороду, розтопіть вершкове масло, додайте більшу частину листя чебрецю і нарізані овочі. Приправте і смажте 15 хвилин, постійно помішуючи. Влийте вино, накрийте кришкою і готуйте ще 30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і солодкуватими. Періодично помішуйте, при необхідності підливайте води. Крок 2 Додайте борошно, перемішайте, а потім поступово влийте тепле молоко, постійно помішуючи. Готуйте, продовжуючи помішувати, поки соус не загусне. Натріть в сковороду трохи мускатного горіха, зніміть з вогню, додайте половину дрібно натертого пекоріно і половину таледжо, добре перемішайте. Приправте сіллю і чорним перцем і дайте охолонути. Крок 3 Розігрійте духовку до 180С. Якщо ви використовуєте свіже тісто, розкачати його в пласти товщиною 2 мм і наріжте на прямокутники. Зберіть лазанью, викладаючи в форму для запікання шари тесту і овочевого соусу і додаючи шматочки моцарели, горгонзоли і залишився сиру таледжо; закінчите шаром соусу. Посипте пекорино і шматочками інших сирів, якщо вони залишаться, і запікайте 40 хвилин, до золотистого кольору. Крок 4 Обірвіть залишилися листя чебрецю, перемішайте з невеликою кількістю оливкової олії і посипте ними лазанью за 5 хвилин до кінця приготування. Вийміть готову страву з духовки, дайте постояти 15 хвилин і подавайте. До речі
Рецепти і фотографії & copy; Jamie Oliver, & nbsp; Photography by David Loftus, & nbsp; & nbsp; & copy; Jamie Oliver Enterprises Ltd, 2018 надані видавництвом КукБукс & nbsp; & nbsp; cookbooks.ru. Ще більше італійських рецептів Джеймі ви знайдете в книжці & quot; Джеймі готує в Італії & quot ;, яка вже продається в російських магазинах. До речі, ця книга вперше одночасно вийшла у Великобританії і Росії. & Nbsp; & nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!