Для цього киселю я використовую ягоди зі свого саду, які заморожують у великій кількості влітку. А взимку і навесні часто варю з них ягідний кисіль.
Смачний пост x Інгредієнти
- 300 г вишні (я брала заморожену, але попередньо її розморозила)
- 200 г полуниці (аналогічно)
- велика жменя черноплодки (навіть не розморожувати)
- 1,5 л води + 200 мл
- 150 г цукру
- 4 ст. л. з верхом кукурудзяного крохмалю (картопляного потрібно поменше)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Засипаємо ягоди в чашу мультиварки, додаємо півтора літра води, цукор і ставимо режим “Десерт” 160 градусів на 40 хвилин. Готувати потрібно з відкритою кришкою. Крок 2 За 10 хв. до закінчення приготування, додайте розведений в 200 мл холодної води крохмаль. Перемішайте. Потім процідіть кисіль і остудіть.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!