Курячий рулет з солоними грибами & ndash; це цікаве рішення для господинь, які люблять кожен раз дивувати домочадців новими смачними стравами
Інгредієнти
- 4 філе курячих грудок
- 100 г солоних грибів
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
- 0,5 ч. л. сушеного кервеля
- масло вершкове – 50 г
- 1 ч. л. каперсів
- часник – 1 зубчик
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе по одному викласти на робочу поверхню, накрити плівкою і відбити. Гриби і каперси нарубати ножем, змішати. Крок 2 Цибулю і часник дрібно нарізати. Масло розігріти на сковороді, покласти цибулю і часник; готувати 4-5 хв. Зняти з вогню, додати цибулю до грибної суміші. Приправити кервелем. Крок 3 Викласти фарш на філе, згорнути. Щільно загорнути кожне філе в плівку, опустити в киплячу воду на 7-8 хв., Потім вийняти, зняти плівку і тонко нарізати поперек. Подавати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!