Курка, фарширована грибами – справжній святковий страва. Для фарширування курки & nbsp; ми вибрали печериці, але можна замінити їх, наприклад, білими грибами.
Інгредієнти
- 500 г печериць
- 6-7 шт. чорносливу
- ціла курка (1 кг)
- масло вершкове – 50 г
- 1 ч. л. меленої паприки
- 3-4 сі. л. майонезу
- сіль, мелений чорний перець
Для подачі:
- листя салату, лимон і маслини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Гриби порізати, змішати з нарізаним чорносливом, посолити і поперчити. Крок 2 Курку змастити всередині маслом, нафарширувати грибний сумішшю, натерти зовні паприкою і змастити майонезом. Крок 3 Смажити на деку в розігрітій до 200 & # 730; С духовці 40 хвилин. Курку викласти на листя салату, прикрасити лимоном і маслинами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!