КУРЧАТА, ЗАПЕЧЕНІ з картоплею

Звичайно, курчати, замаринованого в суміші оливкової олії, гірчиці і лимонного соку можна подати з будь-якими тушкованими або запеченими овочами, і картопля тут не самоціль. Маринад досить простий, тому будь-які експерименти з супроводом вітаються.

 КУРЧАТА, ЗАПЕЧЕНІ з картоплею

Інгредієнти

  • 4 курчати корнішона
  • сік половини лимона
  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. зерновий гірчиці
  • 1/2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
  • 8 невеликих картоплин
  • 2-3 м'ясистих помідора або 6-8 помідорів чері
  • сіль
  • щіпка цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Курчат помити і обсушити паперовими серветками. У невеликій мисці з'єднати сік лимона, олія (3 ст. Л.), Гірчицю, перець і перемішати. Змастити вийшов маринадом курчат. Залишити на 7-10 хвилин при кімнатній температурі. Крок 2 В цей час картопля очистити, нарізати великими шматочками і відварити в киплячій воді до напівготовності хвилин 10-12, потім відкинути на друшляк, злити воду і обсушити. Помідор нарізати кружальцями завтовшки 0,5-0,7 см. Крок 3 Духовку розігріти до 200-220 ° С. Деко змастити маслом, по колу викласти шаром картопля, по краю викласти часточки помідора, посолити і на помідори посипати трохи цукру. На картоплю покласти курчат. Запікати в духовці на нижньому рівні 30-40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)