КУЛИЧ здобні (ХОЛОДНИЙ СПОСІБ)

Паска вийшов дійсно чудовий. Готується тривалим & laquo; ледачим & raquo; способом & mdash; з двухсуточнойвистойкой в ​​холоді

КУЛИЧ здобні ( ХОЛОДНИЙ СПОСІБ)

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • 300 г борошна
  • 20 г свіжих дріжджів (7 г сухих)
  • півсклянки теплого молока
  • 150 г м'якого масла (я зменшила до 110 г)
  • 2 збитих яйця
  • 4 ст. л. цукру
  • пакетик ванільного цукру
  • родзинки, лимонна цедра

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Все замісити і збити добре міксером. Крок 2 Вмішати родзинки. Крок 3 Вийде тісто як густа сметана, накрити його кришкою. Ємність повинна бути в 2 рази більше тесту! Крок 4 (Я відразу розклала по формам) І в холодильник на нижню полицю на добу-дві. Крок 5 На наступний день тест загусне. Крок 6 Якщо ви вистоювали в каструлі, то обережно викласти його в формочки не вище, ніж до половини, і в тепло на 1 годину. Якщо відразу в формах – просто виставити на годину в тепле місце. Піч 45-60 хв.

0/5 (0 Reviews)