Паска вийшов дійсно чудовий. Готується тривалим & laquo; ледачим & raquo; способом & mdash; з двухсуточнойвистойкой в холоді
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- 300 г борошна
- 20 г свіжих дріжджів (7 г сухих)
- півсклянки теплого молока
- 150 г м'якого масла (я зменшила до 110 г)
- 2 збитих яйця
- 4 ст. л. цукру
- пакетик ванільного цукру
- родзинки, лимонна цедра
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Все замісити і збити добре міксером. Крок 2 Вмішати родзинки. Крок 3 Вийде тісто як густа сметана, накрити його кришкою. Ємність повинна бути в 2 рази більше тесту! Крок 4 (Я відразу розклала по формам) І в холодильник на нижню полицю на добу-дві. Крок 5 На наступний день тест загусне. Крок 6 Якщо ви вистоювали в каструлі, то обережно викласти його в формочки не вище, ніж до половини, і в тепло на 1 годину. Якщо відразу в формах – просто виставити на годину в тепле місце. Піч 45-60 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!