Ваші домочадці будуть приємно здивовані цим чудовим паскою. Всередині не тісто, а ситна і ароматна начинка. Дивуйте своїх близьких!
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Дріжджі сухі – 2 ч.л.
- Пшенична борошно-1 кг.
- Молоко – 200 мл
- Яйце – 2шт.
- Вершкове масло – 200 г
- Сіль – 1ч.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Куряче філе – 400 г
- Сир твердий – 100 г
- Болгарски перець – 1 шт.
- Лук – 1шт.
- Спеції за вашим вибором – 1 ч.л.
- Сметана – 3 ст.л.
- Зелень для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Візьміть трохи теплого молока, 1 ст.л. цукру, 3-4 ст.л. борошна і дріжджі. Змішайте. Дайте трохи постояти. Почне підходити – можна додавати до решти інгредієнтів. Поки дріжджі підходять змішайте решту тепле молоко, яйця, масло, сметану, ванілін, сіль і цукор, що залишився. Яйця, масло і сметана повинні бути кімнатної температури. Додайте дріжджі, що підійшли. Акуратно розмішайте. Тепер додайте борошно – обов'язково просівають. Не потрібно борошно додавати до тих пір поки не перестане липнути до рук – трохи не доходите до цього стану. Тісто має бути м'яким і трохи пухким. Руки і поверхню тесту в чашці можна трохи змастити олією. Накрийте рушником і приберіть в шафу. Чашка для тесту повинна бути приблизно в два рази більше обсягу самого тесту. Тісто має підійти два рази в чашці. Далі змастіть форми маслом. Тісто розділіть для пасок. Крок 2
Підготуйте начинку. Лук наріжте півкільцями, болгарський перець соломкою, часник дрібно порубати .. Філе наріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть, злегка відбийте молоточком. З огляду на те, що тісто недовго перебуватиме в духовці і температура недостатньо висока, тому прожарьте філе на сковороді. Остудіть філе. Після перемішайте з овочами і натертим сиром, заправте спеціями. Крок 3
Тепер займемося тестом. З тіста розкачати два кола і прямокутник. Форму для паски вистелити пергаментним папером, викладіть підставу паски (коло), потім акуратно «стінки» паски, з'єднайте боки з денцем. Викладіть начинку і закрийте «кришкою». В середині зробіть отвір. Випікайте в розігрітій духовці 30 хвилин. Крок 4
Готові паски прикрасьте сметаною, зеленню і болгарським перцем! Всім смачного! З Світлої Великоднем! Господині на замітку
Начинку можете змінювати на свій смак.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!