Паска готується зі здобного тіста з щедрою жменею цукатів і крапелькою рома, а потім покривається королівської білосніжною & nbsp; глазур'ю. Грегорі Дуайен рекомендує вибрати до нього відповідні прикраси: шоколадні яйця і намистини. Якщо у вас в арсеналі знайдеться харчове золото або срібло – використовуйте їх обов'язково.
Інгредієнти
- мука -323 г
- сіль – 6 г
- цукор – 46 г
- дріжджі пресовані – 7г
- яйце – 4 шт
- молоко – 43 г
- ванільний екстракт – 9 г
- масло – 170 г
- родзинки – 95 г
- цукати мікс – 119 г
- ром чорний – 17г
- цедра половинки апельсина
- цедра половинки лимона
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Молоко підігріти і з'єднати з дріжджами, дати трохи постояти, щоб дріжджі почали працювати. Крок 2 Борошно просіяти, перемішати з сіллю, цукром, яйцями, молоком. Промесіть в міксері з насадкою у вигляді гачка близько 5 хв. Крок 3 В тісто додати розм'якшене вершкове масло, вимішувати довго до еластичності. Шматочок тесту повинен добре розтягуватися до дуже тонкого стану. Крок 4 Додати цукати, ром, цедру, замочений і просушений ізюм. Промісити і прибрати в холодильник, щоб тісто відстоялося і почало повільно підходити (має постояти приблизно день). Увечері тісто обмять і прибрати на ніч у холодильник. Крок 5 Вранці розвісити тісто у спеціальні паперові форми (їх можна купити в магазині) або в форму для паски. В оригінальному рецепті використані паперові капсули діаметром 14 см по 500 г тесту в кожній. Крок 6 Потім пасці потрібно дати добре підійти, збільшитися і піднятися. Для цього ставимо його в тепле вологе місце і чекаємо, коли паску добре підійде при натисканні на тісто має залишатися западинка (якщо її немає, тісто швидко пружинить і приймає колишню форму, воно ще недостатньо підійшло). Крок 7 Випікати при температурі 180 * С протягом 25 хв. Крок 8 Для декору змішати пудру з водою і лимонним соком. Отриманою глазур'ю облити паску. Для прикраси можна використовувати посипання, цукрові намистинки, якими прикрашають паски, а також цукати, шоколадний декор та інші елементи на ваш смак. До речі
Рецепт надано Грегорі дуайеном, шеф-кондитером кав'ярні ресторанів Кавоманія і Cake Buro. & Nbsp;
У великодньому колекції від Грегорі дуайена в кавоманів представлено 6 десертів: великодній торт, паску, торт Тропе, тістечко паска , тістечко ванільне яйце і тістечко яєчня.
Великодня колекція від Грегорі дуайена
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!