На 2 паски.
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- 480г борошна
- 200г цукру
- 125мл молока
- 2 ч.л.сухіх дріжджів
- 4 яйця
- 150г вершкового масла
- 1 ч.л.куркуми
- щіпку солі
- 1 ч.л.ванільного цукру
- 70г цукатів
- 70г кешью
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Куркуму залити 2 ст.л.кіпятка.Дрожжі розвести в теплому молоці, додати 1 ч.л.сахара і 2 ст.л мукі.Оставіть в теплому місці на 30мін.Орехі подрібнити. Крок 2 Яйця збити з цукром у великій міске.Постепенно всипати 160 г борошна і добре размешать.Положіть розм'якшене масло, ванільний цукор, сіль і куркуму. Збити суміш до однородності.Добавіть дріжджі, борошно, що залишилося, розмішати до однородності.Поставіть в тепле місце на 1.5 часа.Затем тісто обмять і повернути в тепло ще на 1 годину. Крок 3 Дві форми змастити маслом.Добавіть в тісто горіхи і цукати, розмішати. Викласти тісто в форми на половину, і поставити в тепло ще на 30хв. Поставити в розігріту духовку при 190 градусів на 40хв. Якщо скоринка у паски почне дуже швидко зарумяніваться, накрити листком фольги. Крок 4 Остиглий паску посипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!