КУЛИЧ З КЕШЬЮ і цукатами

На 2 паски.

КУЛИЧ З КЕШЬЮ і цукатами

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • 480г борошна
  • 200г цукру
  • 125мл молока
  • 2 ч.л.сухіх дріжджів
  • 4 яйця
  • 150г вершкового масла
  • 1 ч.л.куркуми
  • щіпку солі
  • 1 ч.л.ванільного цукру
  • 70г цукатів
  • 70г кешью

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Куркуму залити 2 ст.л.кіпятка.Дрожжі розвести в теплому молоці, додати 1 ч.л.сахара і 2 ст.л мукі.Оставіть в теплому місці на 30мін.Орехі подрібнити. Крок 2 Яйця збити з цукром у великій міске.Постепенно всипати 160 г борошна і добре размешать.Положіть розм'якшене масло, ванільний цукор, сіль і куркуму. Збити суміш до однородності.Добавіть дріжджі, борошно, що залишилося, розмішати до однородності.Поставіть в тепле місце на 1.5 часа.Затем тісто обмять і повернути в тепло ще на 1 годину. Крок 3 Дві форми змастити маслом.Добавіть в тісто горіхи і цукати, розмішати. Викласти тісто в форми на половину, і поставити в тепло ще на 30хв. Поставити в розігріту духовку при 190 градусів на 40хв. Якщо скоринка у паски почне дуже швидко зарумяніваться, накрити листком фольги. Крок 4 Остиглий паску посипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.

0/5 (0 Reviews)