Одного разу в подорож по Італії я спробувала справжній Паннетоне. І я відразу ж загорілася ідеєю приготувати його будинку для близьких. Однак в той момент я ще не знала, що це досить складний і копіткий процес, що вимагає часу. Тоді я вирішила винайти свій рецепт Панеттоне, такогожевоздушного і ароматного, однак більш простого і швидкого в приготуванні. Погравши з інгредієнтами і пропорціями, народився даний рецепт паски з ніжним м'якушем і насиченим смаком. Ділюся рецептом приголомшливого паски (Панеттоне). Підкорив він мене в саме серце. Звичайно, це дуже простий рецепт, на опарі, а не на заквасці. Головний секрет ідеального паски & ndash; хороша мука (у мене вона з великою кількістю клейковини!), власні домашні цукати, дуже багато начинки, заздалегідь витриманою в алкоголі, і гарну прикрасу зверху. Все дуже просто.
Інгредієнти
- 150 г борошна
- 250 мл теплого молока,
- 1 пакет сухих дріжджів або 25 г свіжих (пресованих)
- 1 ст.л. цукру
- 400 г борошна
- 3 яйця
- 100 г вершкового масла
- цедра одного середнього лимона
- 150 г цукру
- щіпка солі
- суміш з горіхів, цукатів, сухофруктів, шоколаду (чим більше, тим краще)
- насіння ванілі
- 6 апельсинів
- 1 лимон
- 500 г цукрової пудри
- 1 л води
- 1 ч.л. ванильнойесенції (або стручок ванілі)
- 2 зірочки бадьяна
- 10 горошин чорного перцю
- 3-4 палички кориці
- 2 коробочки кардамону
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!