Участь в конкурсі послужило відмінним приводом зв’язатися з родичами і дізнатися про те, за якими рецетам вони випікають свої паски. Мені б хотілося зробити акцент на традиційності цього блюда. Я використовувала звичні компоненти, злегка змінив деякі з них на більш & quot; корисні & quot ;, тим самим зробивши паску більш легким для засвоєння після тривалого посту.
Інгредієнти
- яйце – 4 шт.
- сіль – 1 ч. л.
- цукор – 4 ст. л.
- ванільна пудра – 1 ч. л.
- вершкове масло – 6 ст. л.
- вода – 50 г
- борошно – 3 ст
- сухі дріжджі – 10 г
- родзинки – 150 г
- білок одного яйця і цукрова пудра для глазурі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Перемішуємо сухі інгредієнти: цукор, сіль, ванільну пудру і додаємо до збитих яєць. Все добре збиваємо до розчинення цукру. Додаємо воду, масло і половину борошна з дріжджами. Вимішуємо густе тісто. Додаємо решту борошна і родзинки. Отримуємо еластичне тісто. Крок 2
Ми залишаємо на 3 години, щоб піднялося. Крок 3
Ставимо паску в розігріту до 180 градусів духовку в режимі верх-низ турбо. Перевіряємо через 15 хв, якщо сильно підрум’яниться накриваємо фольгою або пекарської папером. Крок 4
Виймаємо. Даємо охолонути. Збиваємо білок 1 яйця і 125 г цукрової пудри. Отриманою глазур’ю прикрашаємо паску. Корисна порада
Замість вершкового масла я використовувала очищене топлене масло, завдяки якому паску пріобредает горіхово-карамельні смакові нотки.
Господині на замітку
Замість білої муки краще використовувати борошно грубого помелу або обдирне.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!