Оскільки робила паски з подругою і рецепт десь взяла вона, то назви не знаю і написала від себе. Вирішили спробувати його винятково зі спортивного інтересу – цей паску не вимагає тривалого замісу і обмінок. Пасочки вийшли відмінними!
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Борошно (краще хлібопекарська, просіяти) – 500 г
- Цукор – 1 скл.
- Ванілін
- Дріжджі сухі (свіжі – 35 г) – 11 г
- Сіль (щіпка)
- Ізюм (цукати, горіхи) – 0,5-1 скл.
- Яйця (кімн. темп) – 3 шт
- Вершкове масло (розтопити і остудити) – 150 г
- Молоко (тепле) – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дріжджі розпустити в молоці і дати постояти хвилин 10. Крок 2 Далі я робила в ХП, але можна і так. В молоко засипати всі інші інгредієнти, включаючи запарений родзинки, цукати (їх треба обваляти в борошні) або заздалегідь замочені в алкоголі сухофрукти (я замочувала в чері-бренді). Тісто буде трохи густіше оладьевое, але все ж дуже рідке. Крок 3 простелена формочки папером. Оскільки мої основні форми були зайняті паскою іншого виду, я застосувала “кружечних технологію”, а що залишилися випікала в маленьких кексових формочках. Наливати на 1/3 об'єму форми. Крок 4 Поставити на расстойку на 5 годин. Я вистоювала 4, він уже збирався просідати, за 5 годин б перестояла. Духовку нагріти спочатку до 200 ° С, потім, як тільки поставимо форми в духовку, знизити до 170 ° С. Випікати до сухої скіпки близько 20-30 хвилин. Вийняти і дати постояти у формі 5 хвилин, дістати і покласти на бочок до охолодження. Крок 5 Можна приготувати крімчізовую глазур. Вона сидить шапочкою і не тече. 250 гр цукрової пудри, сік половини невеликого лимона, 1 ч.л. крімчіза (я брала Раму крембонжур “Ніжний сир”). Крок 6
Ось така структура тесту . Головне – ніяких клопотів і можна спокійно йти з дому.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!