До такого супу добре підійдуть грінки з багета, замоченого в яйці з молоком, підсмажені на сковороді, з ароматним козячим сиром.
Інгредієнти
- 1 великий стебло цибулі-порею (біла частина + 10 см ніжно-зеленим)
- 2 середніх цукіні
- 1 середній пучок м'яти
- 50 г вершкового масла
- 3-4 зубчики часнику
- 600-800 холодної питної води
- 1 упаковка (400 г) замороженого зеленого горошку
- 200 мл вершків жирністю 30-38% або кокосового молока
- сіль, мелений білий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте порей уздовж навпіл, промийте від піску, потім наріжте поперек довільно. Роздавите, очистіть і порубаєте часник. Крок 2 Наріжте цукіні середніми шматочками. У м'яти видаліть стебла, відкладіть дрібні листочки для подачі. Крок 3 В каструлі з товстим дном розтопіть масло, потім на невеликому вогні порей, 5 хв. Додайте цукіні і часник, збільште вогонь, обсмажуйте 5 хв. Крок 4 Влийте воду, на сильному вогні доведіть до кипіння. Всипте горошок, доведіть до кипіння, варіть 3 хв. Шумівкою вийміть трохи горошку, відкладіть для подачі. Крок 5 Перетворіть суп блендером в пюре, додавши м'яту і вершки/кокосове молоко. Поверніть на плиту і прогрійте до перших ознак початку кипіння. Зніміть з вогню. Посоліть, поперчіть, розлийте по тарілках, посипте листочками м'яти і горошком і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!