Класична котлета & mdash; це зовсім не блюдо з фаршу, а шматок м'яса на реберної кісточці. Хоча назва цієї страви і походить від французького c & ocirc; te & mdash; ребро, але різні види котлет є у всіх європейських кухнях. Котлети можуть бути прігнотовлени з телятини, яловичини, свинини або баранини.
Інгредієнти
- 4 телячі котлети на кістки, товщиною близько 4 см
- 3 солодких червоних перцю
- 6 молодих качанів кукурудзи або 400 г замороженої
- 5-8 пір'я зеленої цибулі
- 3 ст. л. оливкового масла
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Запечіть перець на вугіллі або в духовці до темних підпалин. Покладіть в миску і прикрийте кришкою, залиште на 10 хв. Очистіть перець від шкірки і насіння, наріжте середніми кубиками. Крок 2
Підсмажте на грилі молоді качани кукурудзи, по 3-5 хв. з кожного боку, і зріжте зерна. Якщо використовуєте заморожену кукурудзу, відваріть її в підсоленій воді, 5 хв. Крок 3
Змішайте в мисці перець і кукурудзу, додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Заправте салат оливковою олією і бальзамічним оцтом, посоліть і поперчіть. Крок 4
Приправте м'ясо сіллю і перцем, змастіть оливковою олією м'ясо і грати гриля. Смажте м'ясо на добре прогрітих, але не жарких вугіллі по 7 хв. з кожного боку. Перекладіть м'ясо на тарілку і прикрийте фольгою, залиште на 5 хв. Подавайте з салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!