Салат & laquo; Столичний & raquo; – це молодший брат всіма улюбленого олів'є, тільки замість яловичини або ковбаси в ньому використовується курка. На дві порції його потрібно зовсім небагато, вистачить того, що залишиться на кістках з бульйону.
Інгредієнти
- 200 г вареного курячого м'яса
- 1 велика варена картопля
- 1 варена морквина
- 1 варене яйце
- 2 маленьких маринованих огірка
- 2 ст. л. консервованого зеленого горошку
- 2 стебла зеленої цибулі
- майонез
- 2 кошики для салату з пісочного або листкового тіста
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Варене куряче м'ясо наріжте невеликими шматочками. Крок 2 Додайте нарізаний кубиками варену картоплю, моркву, яйце і мариновані огірки. В кінці додайте зелений горошок і зелену цибулю. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Заправте салат майонезом і розкладіть в кошики.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!