Простий в приготуванні, але вишуканий за смаком салат, який прикрасить будь-який обід або вечерю, особливо-святковий. Брати можна будь-яку рибу лососевих порід: навіть нежирний сорт на кшталт кети або кіжуча – сметана все & quot; виправить & quot;.
Інгредієнти
- 360 г філе лосося гарячого копчення
- 180 г редиски
- 150 г сметани жирністю 40 %
- 60 г щучої ікри
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Візьміть спочатку 150 г редиски і наріжте кубиками зі стороною 5 мм. Що залишився редис наріжте якомога більше тонкими кружечками. Крок 2 Сметану акуратно збийте вінчиком і посоліть. Змішайте кубики редису зі сметаною і щучої ікрою і викладіть на дно 6 тарілок. Крок 3 Рибу розберіть на великі сегменти, викладіть в тарілки на сметану з редискою і ікрою. Поверх лосося викладіть кружечки редиски, трохи присолите і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!