Незважаючи на не зовсім благозвучне назва, це блюдо – саме те для зимової пори року. За це ручається автор рецепта – шеф-кухар ресторану Molon Lave & nbsp; Філістор Дестмпасідіс
Інгредієнти
- 600 г свинини (корейка)
- 2 ч. л. меду
- 1 ст. л. солі
- 300 мл води
- 2 головки часнику
- 50 г свіжого чебрецю
Для соусу:
- 20 г меду
- 20 мл оливкової олії
- 40 г дижонской гірчиці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Зробіть невеликі і неглибокі надрізи на шматках м'яса, на шкірі. Крок 2 У каструлю налийте воду, додайте чебрець, часник, мед, сіль. Доведіть до кипіння. Потім процідіть через сито. Помістіть м'ясо в розсіл на 4 години. Крок 3 Дістаньте м'ясо з розсолу, видаліть зайву вологу (можна на якийсь час покласти на серветку). Змастіть м'ясо оливковою олією, покладіть на нього кілька гілочок чебрецю і помістіть в пакет для запікання – або щільно загорніть у фольгу. Випікайте в духовці 8-10 годин при температурі 60-80 ° C Крок 4 Для приготування соусу змішайте всі складові, перемішайте до однорідної маси. Корисна порада
Рецепт надано шеф-кухарем ресторану Molon Lave & nbsp; Філістором Дестмпасідісом
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!