Якщо вам потрібно влаштувати вечірку для друзів, а & nbsp; бюджет невеликий, сміливо вибирайте це блюдо. Ви & nbsp; можете збільшити порцію курки в & nbsp; два або три рази, і & nbsp; все одно вийде недорого
Інгредієнти
- 12 курячих гомілок
- 1,5 ст. л. борошна
- 1/2 ч. л. кайенского перцю
- 1 ч. Л. солодкої паприки
- 6-8 черешків селери і 3 морквини для подачі
Для соусу:
- 150 г сиру з блакитною пліснявою
- 3 жовтки
- 200 мл рослинного масла
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. білого винного оцту
- 1 ч. л. з гіркою діжонськой гірчиці
- 2 ст. л. сметани
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° C і застеліть деко папером для випічки. Крок 2 Промокніть курячі ніжки паперовим рушником. У великому поліетиленовому пакеті змішайте борошно, кайенский перець, паприку, сіль і чорний перець. Додайте в пакет ніжки, зав'яжіть пакет і добре потрясіть. Ніжки повинні бути покриті борошном зі спеціями рівномірно. Крок 3 Викладіть ніжки на деко і запікайте 40 хв. За допомогою пензлика змащуйте ніжки соками, що утворилися на деку. Потім переверніть ніжки і готуйте ще 20 хв., Поки шкірка не стане хрусткою. Прикрийте деко фольгою і зберігайте в теплі. Крок 4 Покладіть жовтки і гірчицю в чашу блендера і збийте до однорідності. Продовжуючи збивати, повільно тонкою цівкою влийте масло, потім додайте лимонний сік, оцет і сметану. У вас вийде досить густий соус. Розкришіть блакитний сир і додайте в соус, швидко збийте. Крок 5 У селери видаліть жорсткі волокна, морква очистіть, наріжте овочі однаковими шматками довжиною 7-10 см. Крок 6 Викладіть ніжки на блюдо, в центр поставте миску з соусом, поруч покладіть селеру і моркву.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!