Такі яйця дуже красиво виглядають, якщо вони укладені на класичну білу сирну паску.
Інгредієнти
- 10-12 яєць середнього розміру
- 4-5 ст. л. меду
- 2 ст. л. кокосового рому «Малібу»
- 20 г желатину
- листочки м'яти, будь-які ягоди і фрукти для начинки, свіжі або консервовані
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 500 мл освітленого яблучного або виноградного соку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яйця вимити. З тупого кінця манікюрними ножицями акуратно виконати в шкаралупі отвір діаметром 1,5 см. Крок 2 З гострого кінця проколоти шкаралупу голкою і видути вміст (самі яйця тут не знадобляться). Крок 3 Замочити желатин в 100 мл соку на 10-15 хв. Сік, що залишився нагріти з медом до кипіння. Крок 4 Влити желатин і розчинити його, помішуючи. Додати ром, зняти суміш і остудити, але не дати застигнути. Крок 5 Нарізати фрукти довгими часточками такого розміру, щоб вони пролізли в отвір в шкаралупі. Крок 6 Розкласти начинку по шкаралупах, встановити їх в підставку для яєць гострим кінцем вниз і акуратно влити всередину сік з желатином. Крок 7 Поставити в холодильник на 6-8 ч. Перед подачею кожне яйце занурити на пару секунд в гарячу воду, дуже акуратно, намагаючись не пошкодити поверхню, очистити желатинове яйце від шкаралупи і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!