Купіть для цієї страви саму звичайну річкову форель & nbsp; & ndash; тільки дуже свіжу. В & nbsp; ній & nbsp; майже немає кісток, потрібно лише витягти хребет.
Інгредієнти
- 4 форелі по 250 г кожна
- 200 г самої жирної сметани
- 1 пучок кропу
- 1 маленький пучок зеленої цибулі
- сік половини лимона
- сіль, мелений чорний і білий перець
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Випатрайте форель, видаліть з голови зябра. Очистіть рибу від луски. Промийте форель під холодною водою, обсушити паперовими рушниками. Акуратно надріжте хребет у голови і у хвоста так, щоб риба залишилася цілою, і вийміть хребет разом з кістками, акуратно підрізаючи м'якоть. Крок 2
Розкладіть форель на листи фольги розміром 40х30 см, попередньо змастивши їх олією. Посоліть рибу і поперчіть, особливо щедро зсередини. Крок 3
Дрібно наріжте кріп і зелена цибуля. Змішайте в мисочці сметану, зелень, сіль, чорний і білий перець і лимонний сік. Змастіть цією сумішшю рибу. Крок 4
Загорніть форель в фольгу так, щоб та не стосувалася сметанного шару, і поставте в духовку, розігріту до 180 ° С, на 15 хв. Подавайте дуже гарячою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!