Фісташкове ВЕЛИКДЕНЬ З зацукровані імбир

Чим жирніше сир, тим смачніше вийде паска!

Інгредієнти

  • 1,2 кг фермерського сиру
  • 240 г фермерського вершкового масла
  • 8 жовтків великих яєць С0 або СВ
  • 250 г згущеного молока
  • 150 г очищених несолоних фісташок
  • 100 г в'яленої груші
  • 100 г зацукрованого імбиру
  • 100 г світлого дрібних родзинок
  • 100 мл рому
  • 1 стручок ванілі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Порубаєте фісташки шматочками різного розміру. Наріжте невеликими однаковими кубиками цукати і в'ялені груші, перемішайте з фісташками, додайте ошпарений родзинки, покладіть в пластиковий контейнер, залийте ромом і залиште на 12-24 год. Крок 2 Відіжміть сир під важким пресом, виклавши його в застелений кухонним рушником друшляк, мінімум 4 ч. Крок 3 Вершкове масло і жовтки доведіть до кімнатної температури. Змішайте сир, вершкове масло, жовтки, згущене молоко і насіння ванілі. Подрібніть занурювальним блендером в абсолютно гладку масу. Крок 4 Додайте в сирну масу горіхи і сухофрукти (без рідини) і перемішайте лопаткою. Крок 5 Форму для паски застелите змоченою в залишився від замочування ромі марлею, викладіть сирну масу, накрийте звисаючими краями марлі і поставте в холодильник на 24-48 год. Перед подачею переверніть паску на блюдо, видаліть марлю, прикрасьте паску на свій розсуд.

0/5 (0 Reviews)