Чим жирніше сир, тим смачніше вийде паска!
Інгредієнти
- 1,2 кг фермерського сиру
- 240 г фермерського вершкового масла
- 8 жовтків великих яєць С0 або СВ
- 250 г згущеного молока
- 150 г очищених несолоних фісташок
- 100 г в'яленої груші
- 100 г зацукрованого імбиру
- 100 г світлого дрібних родзинок
- 100 мл рому
- 1 стручок ванілі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Порубаєте фісташки шматочками різного розміру. Наріжте невеликими однаковими кубиками цукати і в'ялені груші, перемішайте з фісташками, додайте ошпарений родзинки, покладіть в пластиковий контейнер, залийте ромом і залиште на 12-24 год. Крок 2 Відіжміть сир під важким пресом, виклавши його в застелений кухонним рушником друшляк, мінімум 4 ч. Крок 3 Вершкове масло і жовтки доведіть до кімнатної температури. Змішайте сир, вершкове масло, жовтки, згущене молоко і насіння ванілі. Подрібніть занурювальним блендером в абсолютно гладку масу. Крок 4 Додайте в сирну масу горіхи і сухофрукти (без рідини) і перемішайте лопаткою. Крок 5 Форму для паски застелите змоченою в залишився від замочування ромі марлею, викладіть сирну масу, накрийте звисаючими краями марлі і поставте в холодильник на 24-48 год. Перед подачею переверніть паску на блюдо, видаліть марлю, прикрасьте паску на свій розсуд.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!