Ностальгічна закуска, так? Чомусь ми останнім & nbsp; час перестали її готувати & ndash; і абсолютно марно. Кремова начинка, холодний ніжний білок & nbsp; в поєднанні з ароматним тархуном і пікантний смак каперсів & ndash; це так здорово!
Інгредієнти
- 6 великих яєць
- 4 гілочки тархуна
- 5-6 пір'я шніт-цибулі
- 1 ч. л. каперсів
- 2 ст. л. сиру маскарпоне
- 3 ст. л. майонезу провансаль
- 1 ч. л. гірчиці із зернятками
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Залийте яйця в сотейнику холодною водою, на середньому вогні доведіть до кипіння (щоб яйця не тріснули при варінні, додайте у воду 1 ст. Л. Солі). Варіть 10 хв., Потім поставте на 1 хв. під проточну холодну воду, очистіть від шкаралупи і покладіть в холодильник на 20 хв. Крок 2 Потім тонким ножем, змоченим у гарячій воді, розріжте яйця вздовж навпіл. Акуратно вийміть жовтки і покладіть в миску, розімніть вилкою або товкачем. Білки накрийте плівкою і поставте в холодильник. Крок 3 Листя тархуна зніміть зі стебел і дуже дрібно наріжте. Каперси подрібніть. Ретельно змішайте розім'яті жовтки, майонез, маскарпоне, гірчицю, перець, каперси і тархун. Крок 4 Дрібно наріжте шніт-цибуля. Вийміть білки з холодильника, нафаршіруйте начинкою з жовтків і тархуна, посипте шніт-цибулею. Подавайте відразу ж або протягом 24 год (весь цей час, зрозуміло, зберігайте фаршировані яйця в холодильнику). До речі
Якщо ви не знайдете сиру маскарпоне, замініть його сумішшю жирного ринкового & nbsp; сиру з вершками жирністю 33%. Візьміть 2 ст. л. сиру, протріть через & nbsp; дрібне сито і змішайте з 1 ч. л. вершків до однорідності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!