Фаршировані яйця цезарь

Відмінна ідея для закуски – приготувати варіацію на тему улюбленого багатьма салату цезар

Інгредієнти

  • 6 шматків тостового білого хліба без кірки
  • 80 г вершкового масла
  • 12 великих яєць
  • салатні листя романо для подачі
  • тертий пармезан для подачі

Для заправки:

  • 2 філе анчоуса
  • 1 зубчик часнику
  • 6 ст. л. майонезу
  • 1 ч. Л. діжонськой гірчиці

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перетворіть блендером у велику крихту білий хліб. Розтопіть в великій сковороді вершкове масло, трохи посоліть і змішайте з крихтами, щоб вони були покриті маслом рівномірно. Обсмажте до хрускоту, остудіть.

Крок 2 Закип’ятіть воду в каструлі і сильно посоліть. Акуратно опустіть в окріп яйця прямо з холодильника. Доведіть до кипіння, варіть 1 хв., Зніміть з вогню і тримайте в воді 10 хв. Потім остудіть під холодною водою, акуратно очистіть, розріжте уздовж навпіл.

Крок 3 Поки яйця варяться, зробіть заправку. Подрібніть в ступці філе анчоуса з зубчиком часнику, змішайте з майонезом і діжонськой гірчицею.

Крок 4 Розімніть жовтки і змішайте їх з заправкою, посоліть і поперчіть, якщо потрібно. Розкладіть жовткова масу по половинкам яєчних білків. Викладіть яйця на страви, засипане шматками салатного листя романо, посипте хрусткою крихтою і тертим пармезаном і подавайте.

0/5 (0 Reviews)