Для ефектної подачі курки по-карибски візьміть великий ананас і розріжте уздовж навпіл. Виріжте з нього м'якоть, а човник наповніть начинкою, вийнятої з курки. Покладіть ананас на блюдо поруч з куркою і зберіть за столом близьких і друзів.
Інгредієнти
- 1 велика курка
- 2/3 склянки вареного довгого рису
- по половині червоного, жовтого і зеленого солодкого перцю
- 5 кілець консервованого ананаса
- 1 середня червона цибулина
- 80 г вершкового масла
- 100 мл ананасового соку
- оливкова олія
- сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте солодкий перець і цибулю кубиками, ананас наріжте невеликими шматочками. Розігрійте в сковороді оливкове масло і обсмажити цибулю до м'якості. Додайте солодкий перець і смажте 5 хв. Крок 2
У велику миску покладіть рис, ананас і обсмажені цибулю і перець, посоліть, поперчіть і перемішайте. Додайте ананасовий сік. Крок 3
Натріть курку сіллю і перцем. Нафаршіруйте начинкою і сколите шпажками отвір або зашейте ниткою. Крок 4 Половину вершкового масла наріжте невеликими шматочками і подсуньте під шкіру на грудях. Масло, що залишилося розтопіть і змастіть їм шкіру курки. Крок 5 Поставте курку в духовку, розігріту до 200 ° С, і готуйте 20 хв. Потім знизьте температуру до 180 ° С і продовжуйте готувати ще 1 год 10 хв. Періодично поливайте птицю соком, що утворився в листі, або змащуйте розтопленим маслом. Крок 6 Готову птицю дістаньте з духовки і залиште на 10 хв., Прикривши фольгою. Потім перекладіть на блюдо, видаліть шпажки або нитки і викладіть начинку. До речі
Для ефектної подачі візьміть великий ананас і розріжте уздовж навпіл. Виріжте з нього м'якоть, а човник наповніть начинкою, вийнятої з курки. Покладіть ананас на блюдо поруч з куркою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!