До такої рибі дуже хороший молода картопля & ndash; на пару або просто варений.
Інгредієнти
-
- 4 невеликі доради або 2 великі
- по 2 великих солодких червоних і жовтих перцю
- 2 зелених перцю чилі
- 2-4 зубчики часнику
- 4-6 гілочок чебрецю
- 100 мл оливкової олії
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть часник. Відкладіть стільки гілочок чебрецю, скільки у вас рибок, а з інших зніміть листочки. Складіть листочки чебрецю, часник і оливкове масло в блендер, подрібніть до однорідності.
Крок 2 Дораду попатраєте, очистіть від луски, видаліть з голови зябра. Промийте рибу і обсушити. Зробіть на одному боці кожної рибки три діагональних неглибоких надрізу. Натріть рибу з усіх боків маслом з часником і чебрецем (приблизно половина масла повинна залишитися), посоліть, поперчіть, вкладіть в черевце по гілочці чебрецю. Залиште маринуватися, поки готуєте все інше.
Крок 3 Розігрійте духовку до 160 ° С з грилем, якщо є. Застеліть деко пергаментом. Очистіть солодкі і гострі перці від плодоніжок, насіння і перегородок. Наріжте перці тонкою соломкою, змішайте з рештою пряним маслом. Викладіть перці рівним шаром на підготовлений лист і поставте в верхню третину духовки на 10 хв.
Крок 4 Викладіть на перці рибу надрізаної стороною вгору. Поверніть в центр духовки. Запікайте до готовності риби, 12-14 хв., Якщо риба дрібна, і 16-20 хв., Якщо велика. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!