Дорадо а-ля карточчо – улюблений спосіб приготування сонячної риби у Дениса Конєва, шеф-кухаря ресторану Хмари .. Для цієї страви він предлагет використовувати як цілу рибу, так і філе.
Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> дорада ціла або філе – 300-400 г
- біле вино – 100 мл
- оливкова олія – 100 мл
- мигдальна борошно – 100 г
- часник – 20 г
- помідори черрі – 100 г
- таджарскіе маслини – 50 г
- картопля – 50 г
- чебрець – 2г
- сіль – 5г
- перець – 5г
- базилік – 2г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Посолити і поперчити рибу, обваляти в мигдальної борошні. Крок 2
Обсмажити рибу на сковороді з кожного боку по 3 хвилини. Крок 3
У глибоку Гастроємності скласти всі овочі і трави: порізані навпіл помідори черрі, нарізану кільцями картопля, чебрець і базилік. На овочі покласти обсмажений дораду, полити білим вином і оливковою олією. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. До речі
Рецепт надано Денисом Конєвим, шеф-кухарем ресторану Хмари.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!