Томатний & nbsp; маринад не тільки надає шашлику зі свинини насичений рум'яний колір, але і відбиває у м'яса характерний присмак, за який свинина подобається не всім. & nbsp;
Інгредієнти
- 1 , 5 кг м'якоті свинячої шийки
Для маринаду:
- великий червоний солодкий перець
- невеликий не дуже гострий червоний перець чилі
- 1 невелика цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 середній помідор
- 3 ст. л. томатної пасти
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати свинячу шийку шматками для шашлику, краще прямокутними, наприклад 5х3х3 см. Крок 2
Для маринаду очистити і нарізати довільно солодкий перець, чилі, цибуля і часник. Так само нарізати помідор. Скласти всі підготовлені продукти в блендер і подрібнити в однорідне пюре. Додати томатну пасту, сіль і перець, ще раз збити. Покласти шматки м'яса в контейнер, залити маринадом з блендера, ретельно перемішати, закрити і поставити в холодильник мінімум на 4 год, можна і на 12 год. Крок 3
Обтрушуючи шматки м'яса від маринаду, нанизати їх на шампури досить щільно. Смажити над добре прогорілими вугіллям, дуже часто повертаючи, до готовності, приблизно 25 хв. Подавати шашлик гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!