До Світлого свята Христового Воскресіння в старій Росії зазвичай готувалися з Чистого четверга. У інших заможних господарів до великоднього столу подавали 48 різних страв & ndash; по числу днів минулого посту.
Інгредієнти
- бараняча нога вагою до 2,5 кг
- 100 г солоного свинячого сала
- 100 г твердого сиру
- 3 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. сушеного орегано
- 100 г баранячої печінки
- по 2 ст. л. кінзи і м'яти
- цибуля ріпчаста середнього розміру
- 1 стакан готового кускусу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цибулю нарізати і обсмажувати в 1 ст. л. масла 10-12 хв. Печінку промити, нарізати, обсмажувати 3 хв. в 1 ст. л. масла. З'єднати печінку і цибулю, додати приготовлений кускус, сало, зелень, сіль і перець, підлити 0,5 склянки води. Крок 2 Перемішати і готувати на слабкому вогні 2-3 хв. Сир нарізати кубиками, додати в начинку, зняти з вогню і перемішати. Крок 3 Надрізати м'ясо, зробити кишеню. Наповнити його начинкою і обмотати ногу ниткою. Натерти маслом, що залишилося, сіллю, перцем і орегано. Крок 4 Загорнути у фольгу і запікати в духовці при 180 & # 730; С 1 годину. Потім фольгу зняти і запікати ще 1 годину.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!