Інгредієнти:
куряче філе | 1 шт. |
цибуля | 1 шт. |
редька | 1 шт. |
печериці | 300 г |
яйця | 5 шт. |
мйонез | 1 п. |
Дуже смачний рецепт салату з печерицями порадила мені кума. Всі інгредієнти, окрім грибів, білого кольору. Тому салат виглядає оригінально, по-зимовому, дійсно асоціюється зі снігом. Але “ізюминку” сюди вносить свіжа редька, яка дуже пасує у цьому салаті, додає соковитості та втамінів, котрих так не вистачає зимовим салатам з майонензом. Рецепт простий, всі слкадники викладаємо шарами, змащуючи майонезом коже шар. Салат насправді смачнющий і цікавий. Прекрасно підійде на святковий стіл, особливо для Різдвяних свят чи Нового Року.
Як приготувати
Викладаємо на велику плоску тарілку:
відварене куряче філе, порізане “кубиками” – подрібнена цибуля – потерта на грубій терці редька (не велика) – відварені подрібнені шампіньйони – потертий на дрібній терці білок яйця.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!