Інгредієнти:
філе тріски | 1 шт |
сир Моцарелла | 100 г |
помідор | 1 шт |
лимон | 1/2 шт |
сіль, перець | за смаком |
базилік | за смаком |
листя салату | для подачі |
Запечена тріска.Простий рецепт з фото
На фото – філе тріски, запечене з помідорами і сиром моцарелла. Проста, швидка, ароматна страва. Запечена риба ідеально підходить для легкої вечері. При чому, запікати таким чином, можна практично будь-яку іншу рибу. Спробуйте цей швидкий рецепт.
Як приготувати
Рибу помити, висушити, скропити лимонним соком. Порізати на шматки. Посолити, поперчити, посипати базиліком. Помідор і моцареллу нарізати скибочками. Порізану рибу помістити у форму, змащену олією. На кожен шматок покласти скибочку помідора та моцарелли. Випікати у розігрітій духовці до 180 С приблизно 15 хв. Листя салату подрібнити, посолити, скропити лимонним соком. Подавати запечену рибу, виклавши на приготоване листя салату.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!