Інгредієнти:
Якщо не знаєте що приготувати з румбамбару – приготуйте варення. Пропоную простий і швидкий рецепт варення з ревеня з імбиром та лимоном. Варення оригінальне, пряне та пахуче. Мені дуже подобається його смак з кислинкою.
Ось і рецепт…1:1 ревеня і цукру. На 1 кг ревеня я додала 1 лимон, змелений зі шкіркою на блендері, трішки свіжого імбиру (1 ст.л.)…Ревінь порізала, засипала цукром і нехай пускає сік 3-4 години, потім змішую його з перетертим лимоном та імбиром, виливаю в мультиварку і готую в режимі “тушити” 1 годину
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!