Інгредієнти:
квітки рози | 20-25 шт. |
цукор | 2 скл. |
лимонна кислота | 1/4 ч.л. |
Для мене варення з роз – це найкраще варення в світі!)))) І смак, і колір, і запах – неперевершений! Варення з рози має густу консистенцію, тому ідеально підходить до пампушок та завиванців, які я готую на Різдво. Також, таким варенням добре прослоювати пляцки, бісквіти, додавати до пиріжків, булочок та рулетів, чи просто споживати до чаю. Рецепт варення з рози дуже простий та швидкий. Так готує моя бабуся. Це варення добре зберігається на зиму. Рекомендую!
Як приготувати
Відірвати листочки квітки, добре промити, обсушити, засипати їх цукром. Помістити у блендер, змолоти до однорідності.(моя бабуся перетирає макогоном в макітрі) Додати лимонної кислоти. Поставити на вогонь, кип’ятити 3 -5 хв. Зібрати шум. Гарячим залити в банку, накрити капроновою кришкою. Зберігати у темному прохолодному місці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!