Інгредієнти:
ревінь | 0,5 кг |
цукор | 2 скл. |
лимон | 1/2 шт. |
імбир | 1 ч.л. |
ванільний цукор | 1 п. |
чай “Каркаде” | 2 ст.л. |
вода | 0,5 скл. |
Поспішаю поділитись з Вами рецептом варення з ревеня з каркаде, який відкрила для себе цього року. Коли почався “сезон румбамбару”, перечитала величезну кількість рецептів з ревеня, надихнулась і вирішила зготувати варення, поєднавши різні рецепти в один))) В результаті вийшло смачне, густе, однорідне, гарне варення з кислинкою та пряним ароматом. Таке варення чудово підійде, як начинка для пиріжків, пирогів, млинців, пампушків та іншої випічки. Спробуйте!
Як приготувати
Зварити чай “Каркаде”. Для цього 2 ст.л. каркаде залити 0,5 скл. води, довести до кипіння, накрити кришкою та залишити, поки охолоне. Процідити.
Румбамбар змолоти блендером, додати цедру з 1/2 лимона, потертий імбир, цукор, ванільний цукор, відвар з каркаде. Все перемішати, поставити варити на маленькому вогні. Коли варення закипить – не забудьте зняти пінку. Варити 40 хв, помішуючи
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!